Elinstallation i hjemmet


I hjemmet kan den rette elinstallation gøre en stor forskel. Hvor skal stikkontakten sidde? Er belysningen til arbejde eller hygge? Hvordan ser elregnskabet ud?

Vi hjælper med at finde den rigtige løsning i forhold til behov og budget, og vejleder om produkter.

Som kunde hos EL-ABC A/S er du dækket af TEKNIQ Garantiordning!
Elinstallation til erhverv


Vores mangeårige erfaring med elinstallation til større og mindre virksomheder kommer dagligt vores ervhvervskunder til gode, nye som gamle og store som små.

Energioptimering er et af de mest interessante emner for tiden, idet der langt de fleste steder kan spares mange penge ved en minimal indsats.

Vi gennemgår el-installationerne og påviser mulige besparelser på lys og varme. Ofte er udskiftning af lyskilder og styring af varme og ventilationsanlæg en investering, der kan tjenes hjem på få år i sparede afgifter.

Vi udfører alt fra omfattende CTS-anlæg over KNX-løsninger og helt ned til dagslysregulering i et enkelt rum. Alt sammen med det formål at minimere energiforbruget.

EL-ABC Referencer


Frederikssund Gymnasium - hovedtavle
Oktober 2010

På Frederikssund Gymnasium var der behov for at udskifte den gamle hovedtavle, der ikke længere levede op til de strenge krav der stilles i dag.

Opgaven var at skifte tavlen uden at det gik ud over undervisningen, og dette klarede vi ved at udføre arbejdet i efterårsferien.

Henning lægger sidste hånd på monteringen af den nye hovedtavle.

KONTAKT EL-ABC


Ring til os på telefon 47 31 15 27
eller kontakt os via kontakt siden
EL-ABC A/S
Elsenbakken 9
3600 Frederikssund
Tlf: 47 31 15 27
Fax: 47 38 47 70
el@el-abc.dk

CVR-nr.: 18491702
Aut. El-installatør | EL-ABC A/S | Elsenbakken 9 | 3600 Frederikssund | Tlf: 47 31 15 27 | CVR-nr.: 18491702 | Email: el@el-abc.dk